Firstbabyy

Saya nak tanya normal kah keluar keputihan warna coklat hamil dalam masa 8 minggu #firstbaby

2 Balas

Rasanya better pergi check. Saya pon sama keluar keputihan coklat masa kandungan 5 minggu, now kandungan masuk 6 minggu check dekat pakar, doc kata rahim tak kuat. Risiko jugak. Kena amek kuat rahim. Better puan pergi check dekat pakar 😊

better puan g jmpe doc tuk dptkn rwtn..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms