Tidur siang

Saya nak tanya mommies dalam ni , baby saya 2bulan 4 hari . Tidur dalam buai dan boleh tidur sampai 5 jam tanpa susu walaupun bising dan cerah . Saya nak tanya perlu ke saya kejut setiap 2/3 jam ? Atau biar ja tidur dan tunggu bangun sendiri . Sebelum ni tidur 30/15 minit ja . Ni dah dua minggu perasan dah tidur lama

6 Balas

anak susu badan ke formula?

2mo ago

klau kuning dh settle x perlu dah. nnt dia lapar dia x selesa dia akan bangun. klau dia masih prolonged jaundice yes kena kejut 2 3 jam skli.