Kencing kotot

Hai.. sy nak tanya mcm mana nk rawat kencing kotor? Dh 2 kali checkup masih kencing kotor. #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

5 Balas

Saya masa kena kencing kotor,doc bagi antibiotik untuk makan alhamdulillah seminggu lepastuu result kencing dah xtrace kencing kotor.Dalam masa yang sama kena banyak minum airmasak,elakkan kafein/minuman bergula & bolee try amalkan barli suam tanpa gula jugaa.Moga dipermudahkan

3y ago

sama2

Saya pun kena kencing kotor + fibroid mmg sakit bila 2 tu ade. Tapi check doc pakar die cakap xde masalah. Dan kencing kotor saya mmg teruk. Doc bgi ubat tahan sakit kuat sebijik je elok lepas tu. Jaga makan minum air suam byk berbotol2 sis . Semoga cepat sembuh❤️

9mo ago

Masa saya kena mmg sakit perut sis, sakit punggung, kencing xsakit. tapi perut tu keras, cramp. Nak jalan xbole kena ade org papah

Time first pregnancy saya (klinik swasta), doctor bagi ural serbuk yang kena bancuh dengan air tu. Benda tu ada jual dekat pharmacy. Minum tu & minum air masak banyak2

Sy minum air byk je. jd byk kencing. Sy 2-3 kali jugak sangkut

3y ago

Tulah. Dh minum air masak banyak tetap sangkut jgk

rebusan barli