Masalah tekanan darah

Saya nak tanya, macam mana nak turunkan tekanan darah masa hamil.. hari ni pergi klinik masih tak ok.. 120/90😪#ingintahu #1stimemom

2 Balas

Tanya nurse. Minta pamplet. Nurse sis patut beritahu utk permasalahan sis. Ada darah tinggi ke tak? Dh try kurangkan masin & minyak? Saya tak ada masalah mcm sis. Tp mil saya ada masalah darah tinggi & kolesterol. Jika tak kawal pemakanan, bila dh berumur nanti boleh ada pendarahan dlm mata sbb salur darah di mata pecah sebagai cth.