Minum air gula

Saya nak tanya klu minum air gula masa tunggu 2 jam tu kita boleh minum air kosong x? Atau kita kena puasa tak boleh minum apa2 Terime ksh

3 Balas

lepas minum airgula tuuu.. Selama tunggu 2jam.. misi sini takbagi minom airmasak.. Lepas 2jam amik darah semula baru boleh minom dan makan macam biasa..

hamil tak bu?

6y ago

Hamil.masa sy minum air gula usia kandungan 11w skarang da 15w