Saya nak tanya

saya nak tanya, kenapa saya pergi tandas untuk kencing, saya tengok warna air kencing saya warna hijau. saya hamil 28 minggu. boleh bagitahu tak

1 Balas

Ada 2 possibilities sis. Sama ada infection atau sebab pengalaman prenatal vitamins. Upcoming checkup nanti awak inform doktau tau.

11mo ago

Sorry sis baru perasan typoo🙈 bukan pengalaman tapi pengambilan hehehe. Apa2 yang awak rasa lain je waktu mengandung ni terus inform doktor tau. Take care🌹