berak warna hijau

Hye mommies..nak tanya..ada sape2 pernah experience kalau berak baby warna hijau?kenapa jd warna hijau ye?sorry sbb sertakan gambar.

berak warna hijau
16 Balas

Jika baby fully breastfeed, tu tanda foremilk hindmilk imbalance. Baby minum banyak susu awal yg lebih cair berbanding susu hujung yang lebih pekat... Nak atasi sila bg susu sehingga breast hampir kempis baru tukar breast lain Kalau dah start solid food, sbb mkn mknn hijau

Hi sis! Di sini ada panduan tentang berak bayi warna hijau. Jemput baca ya https://my.theasianparent.com/najis-bayi-warna-hijau

Org kata normal.. tapi risau Wana xmcm najis biasa.. penyelesaian tukar susu formula yg ok. Sehingga najis ok

Tukar susu baby sis..sya dlu mcm ne baby najis hijau pastu tukar p dutch baby bru najis baby kuning balik

Susu formula mengandungi ferum famurate.. Tau warna ferum apa...?? Hehehe..cari kt google😅

Najis hijau tak berapa sihat. Kalau boleh pergi jumpa doctor ataupun tanya nurse.

Hi sis ank sy cmnie pagi nie berak. Sia bawak pgi klinik ke??

hari tu tnye nurse..nurse bgthu klu najis hijau..baby tk cukup susu

Klu bf sis kena pergi tengok doc klu fm tak payah risau sis

Baby berapa bulan? Dah start makan solid food?

4y ago

6bulan...bru 7 hari start mkn bbur...lgi 1 anak sy pramatang