darah nifas lebih 60 hari

hi saya nak tanya . kenapa darah saya tak stop lagi ya . dah lebih 2 bulan dah . dia warna kekuningan and bau dia busuk. sampai saya pun penat dh nak bau tau . takdela busuk sangat but bau dia lain drpd darah sebelum ni . tu maknanya apa ya ? and saya tk datang period lagi . any suggestions ? #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Hari ke 61 bukan darah nifas dah tu. Kalau kuning bukan darah. Tu vaginal discaj. Cek dgn doktor kot jangkitan bakteria

darah nifas max 60 hari je. lebih pada tu bukan dikira nifas dah. awk boleh rujuk doktor takut ada infection