darah nifas lebih 60 hari

hi saya nak tanya . kenapa darah saya tak stop lagi ya . dah lebih 2 bulan dah . dia warna kekuningan and bau dia busuk. sampai saya pun penat dh nak bau tau . takdela busuk sangat but bau dia lain drpd darah sebelum ni . tu maknanya apa ya ? and saya tk datang period lagi . any suggestions ? #firstmom #pleasehelp

2 Balas

darah nifas max 60 hari je. lebih pada tu bukan dikira nifas dah. awk boleh rujuk doktor takut ada infection