BUKU PINK

Hi saya nak tanya kena pregnant berapa bulan baru boleh buka buku pink di KK ya ? And one more thing , kalau kita buka buku pink di KK nanti masa nak check jantina anak tu kena bayar berapa ya ? Kepada yang dah ada pengalaman boleh kongsi dengan saya tak ? Saya perlukan jawapan . Tq .#bantujawab #firstmom

15 Balas

8 -12 weeks dah boleh buka. Tp kena call or walk in untuk booked appointment dulu dengan kk.

macam KK tempat saya masa saya 13weeks dapat appointment bukak buku pink

2 bulan cantik dah. takyah bayar

Saya 7 week da Buka buku

kalau 100% kk free je semua