Macam mana

Hi all, saya nak tanya. Kan setiap hari apps ni akan share dgn kita articles articles kan. Saya nak tanya kalau kita dah click and baca. Lepastu next time kita nak baca semula nak cari di mana ya. Saya dah godek godek seluruh apps ni tapi mcm tak jumpa pula

1 Balas

Kena save article tu..ada tanda save bawah article. Next time nk cari kena pergi kt yg 4 petak atas kanan tu n cari ‘saved’ kalau tak salah..atau search je pakai keyword..