Harap ada siapa yang boleh bagi jawapan

Saya nak tanya kalau saya selalu krem dekat, perut loya ,kerap pening kepala,sakit pinggang..minggu lepas langsung takde selera nak makan minggu ni pulak asik lapar je..minggu lepas saya cek prengant test tapi negetif.atau saya cek terlalu awal saya last period 6.6 ##seriusnanya #firstmom #firstbaby pleasehelp #ingintahu

Harap ada siapa yang boleh bagi jawapanGIF
15 Balas

ade tak yang pernah rase mengadung tapi takda tanda2 mengandung seperti muntah ka pening ka kram ka ade tak macam ni..