Harap ada siapa yang boleh bagi jawapan

Saya nak tanya kalau saya selalu krem dekat, perut loya ,kerap pening kepala,sakit pinggang..minggu lepas langsung takde selera nak makan minggu ni pulak asik lapar je..minggu lepas saya cek prengant test tapi negetif.atau saya cek terlalu awal saya last period 6.6 ##seriusnanya #firstmom #firstbaby pleasehelp #ingintahu

Harap ada siapa yang boleh bagi jawapanGIF
15 Balas

sy pula terlalu awal detect..upt biasa naik kabur masa week 3 lg.sbb sakit kepala dan start gatal putih,letih yg amat..saja2 je test bila naik kabur beli clear blue digital ..betul2 dia naik 1-2 week pregnant..sy dapat detect seminggu selepas tarikh subur

11mo ago

bhgianya dengr thniah sis