Ibu anak first tertanya-tanya dan confused

Saya nak tanya, kalau 18 week normal kan tak da rasa gerakkan lagi dan perut tak nampak besar ke apa, sebab saya confuse ada bby bump ke tak sebab saya mmng badan berisi dan sebelum pregnant pun memang perut dah buncit😅

1 Balas

normal je. sye 20w bby kejap rse gerak kejap x. sbb die kecik lgi, ade ruang lgi nak gerak bebas. nnti dh besar sikit bru rasa die gerak kerap. perut pon xnmpk sgt lgii. nmpk boncet lemak manja jee 😂