Perut membesar

Memang kalau dah nak dekat masuk second trimester memang perut akan membesar dan rasa tak selesa ke? Baru makan sikit, perut dah jadi besar. Tak lama lepas makan dia kecik sikit😹 Confuse buncit ke atau sebab pregnant.

4 Balas

sama lah dengan saya. Baru ni makan kat open house banyak pastu rasa mengah sebab Kenyang perut pun Ke Depan. Kalau tak tak nampak pun baby bump

hehe sama lah wak, nak2 lps makan auto bulat, tk lama lps mmbuang dia kecik sikit tp still bulat. slow2 baby bump nak naik😅

sama lah kita . bila bangun pagi tak makan lagi , perut kecik sikit . lepas dah makan besar balik

normal