Hello.. Malu rasanya nak cakap tapi kena cakap juga.. Hehe 26 week harap ibu" dapat komen.

Saya nak tanya ibu" yang ada kat cni.. Ada tak yang perna terberak saat tidur..? Atau pun tengah baring tapi tak sedar keluar taik.. Huhuhu saya tengah alami ne.. Sakit perut, cirit birit takde juga.. Tapi heran saat baring mesti keluar taik cikit", saya tak sedar pun.. Lagi" waktu malam.. Itu normal atau macam mana yee..? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Kalau jadi mcm tu mungkin sbb baby pressure sistem pembuangan awk

3y ago

🥰

maybe baby pressure tmpt pembuangan tu

3y ago

Tapi tu normalkan sis