Pendarahan minggu keenam

Saya nak tanya, hamil minggu keempat hari tu (masa minggu mula2 sepatutnya dtg haid) ada pendarahan selama 3 hari. tapi darah x banyak. lepas tu saya cek upt, positif. Perut kadang2 sakit cram mcm tapi skjp2. sekarang minggu ke6 tiba2 bleeding lagi. darah x banyak juga. adakah itu pendarahn normal atau bhaya?#pleasehelp

2 Balas

4 hari lepas test upt naik samar2 pastu kelmarin turun macam darah period mmg banyak la jugak dah scan tapi kantung xde cuma rahim menebal.. Leps doktor assumed gugur dia suruh check upt lagi then terus naik double line terang.. So kena repeat scan lagi 2 minggu.. Ada sape2 pernah lalui macam sye?

apa2 pendarahan atau spotting semasa awal kehamilan, silakan jumpa doktor ya. Kita tak tau sama ada ia proses penempelan atau ancaman keguguran