Detailsscan

Saya nak tanya , details scan ni doc akn tunjuk muka bby skli ke ? Atau kalau nk tgk muka bby kne buat 3d/4d/5d ke ??? Maaf , ini anak first kurang tahu . #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom

13 Balas

saya mase scan 5D kat sonobee area berdekatan di tempat saya tu,. ari biasa kena rm68 jer . sekali dgn 1 gmba dia bagi , pastu dia ade wsap send vdeo dan gmba baby . . klu ari weeked tak tau la berapa. sye dh lupe. kdang harga promosi kt klinik sonobee ni berubah2 .. saya scan mase tu kandungan saya 30minggu jelas nampak muka baby . gender sekali dia bagitau baby ape. detail semua.

12mo ago

Betul, sy pn dah berapa kali g sonobee, murah dan puas hati tp kn booking online lah, walk in hrga lain.online lg murah. 2d scan hr biasa rm28 je