Detailsscan

Saya nak tanya , details scan ni doc akn tunjuk muka bby skli ke ? Atau kalau nk tgk muka bby kne buat 3d/4d/5d ke ??? Maaf , ini anak first kurang tahu . #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom

13 Balas

aritu sy bt detail scan skli ngn 5d..smbil2 tgk detail baby...pakej trus tgk muka baby...klnik yg sy g tu...pakej mcm tu rm180...tp puas hati la...dkt sejam la dia check2 bby...pastu dpt smpn video bby bergerak ..

12mo ago

sy dah pergi details scan td . doc bg jgk tgk muka bby walaupun sy tak minta utk 3d / 4d / 5d . doc yg nk tgk 😂