Detailsscan

Saya nak tanya , details scan ni doc akn tunjuk muka bby skli ke ? Atau kalau nk tgk muka bby kne buat 3d/4d/5d ke ??? Maaf , ini anak first kurang tahu . #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom

13 Balas

Detail scan dia just scan basic x tunjuk muka baby. Kalau nak scan tunjuk muka baby boleh try 5d punya sebab dia scan keseluruhan and boleh tahu if baby normal or tak.

12mo ago

wslm. tvs scan dan detail scan adalah dua benda berbeza puan @zara☺️. awak nak buat yg mana satu tu?