Brownish spotting

Hi. Saya nak tanya. Dah beberapa hari saya ada keluar spotting coklat. Saya dah ke kk dan klinik swasta. Kandungan saya baru 5 weeks. Both clinic suruh tggu 2 minggu lg utk scan semula. Saya risau. Adakah kandungan saya akan selamat? Brownish spotting tak byk pun. Satu hari sekali je keluar. Kdg2 tak keluar. Ada sakit perut tp tak kerap dan tak berapa sakit. Pls share ibu2 yg ada pengalaman mcm sayaa. #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Nak selamat, awk bedrest je dulu sementara tunggu repeat scan