mengidam

Saya nak tanya.. Boleh x kalau perut baru nak masuk 4 bulan minum air kelapa n air tebu?

22 Balas

air kelapa okay... cuma air tebu takut sbb tajam... Better kita beringat

Hehe saya dh minum dh air kelapa arytu sis.. Masuk 4 bulan.. Ok alhmdlilahh..

Kelapa blh ..tp klo tebu arwah mak Saya prnh ckp tk elok sbb tajam

Air kelapa boleh sis tapi air tebu better tak kot

Byk yg kata jgn minum air kelapa dulu.. Tebu saya tak pasti.

5y ago

Terima kasih.. 🤗

org ckp better 6 bln ke ats bru bleh minum..

Tebu x berani nk minum..kelapa consider ok

Air kelapa fresh 👍🏻👍🏻👍🏻

sy minum je air kelapa...tp tanpa gula..

air kelapa elok minum yg dr buah..tnpa gula. air tebu sifat tajam mcm nenas, elakkn minum dulu..