Makan Panadol

Saya nak tanya boleh tak preggy mom mkn ubat panadol sbb demam dgn sakit kepala. Ada effect pd baby tak kalau mkn panadol?

2 Balas

Sis gi klinik dulu ye.. Sebab ada maximum dosage jgk utk pregnant mummy .. Sis mandi kerap sikit n letak tuala basah kt kepala.. Folic acid jgn skip.. Minum air masak banyak2.. Jgn bagi demam sampai melarat 😘

4y ago

Tu laa ikutkan kalau boleh taknak mkn ubat selain yg nurse kat kkia bg tp tak tahan betul rasa bdn ni. Apapun terima kasih banyak sis atas nasihat😘