#coverbukupink

hi, saya nak tanya boleh ke pakai cover untuk buku pink ni time nak checkup ya ? saya baru nak masuk kali kedua checkup, takut nurse marah pulak, ada ke yg pakai cover buku pink ni dan nurse kata apa je ya, maaf kalau takda kena mengena hehe🤍

#coverbukupink
29 Balas

seeloknya tak perlu sebab nurse atau Dr nak update apa2 kat buku tu susah. atau dorang selalu nak stepler apa2 dokumen kat cover kulit tu.

2y ago

Ouh tak susah la, okay je. Saya setiap kali check up nurse / doc tak pernah tegur pasal susah ke apa. Dipuji sebab pandai jaga buku lagi ada 🤗