#coverbukupink

hi, saya nak tanya boleh ke pakai cover untuk buku pink ni time nak checkup ya ? saya baru nak masuk kali kedua checkup, takut nurse marah pulak, ada ke yg pakai cover buku pink ni dan nurse kata apa je ya, maaf kalau takda kena mengena hehe🤍

#coverbukupink
29 Balas

sy pakai, elok je. cuma sy bukak cover depan dia sebelum bagi. senang nurse nak kepilkan nombor kt situ. yg cover belakang biar je.

saya lebih prefer guna pembalut buku instant yg jns plastik utk buku budak sekolah rendah tu.. tapi yg jenis tebal.. lagi kemas..

saya pakai jugak sampul mcmni beli kat shopee.. siap dipuji dr dgn nurse lagi.. sebab pandai jaga buku 😂

Selalunya nurse akan suruh bukak. Mcm sy pakai je. Sampai turn dekat kk sy bukak cover tu hehe.

Sy pakai jgk awal2 buka buku pastu bila checkup nurse akan buka so sy tak pakai terus. 😅

kk tempat saya xbgi pakai cover buku..kena marah hri tu pkai..last buang..xpkai..hurm

sy pkai cover buku tu. nurse xde ckp pe pn..malah ditny mne bli sbb lawa..hihii

sy pon pakai cover mcm ni,nurse xde ckp ape2 pon..skarang da 36 minggu guna

saya balut je..mcm buku teks sklh tu..hihi..nk tunggu smpai 3thn nnti ronyok😂

nak tanya macam mana nk beli cover buku pink tu ye?

3y ago

okeyy,terima kasih sy dah jumpe dekat shopee😊