Pusat terkeluar

Hi. Saya nak tanya. Betul ke kalau pregnant anak lelaki pusat kita akan terkeluar. Kalau pregnant anak perempuan pusat biasa? Atau mitos semata-2?

32 Balas

Baby girl terkeluar Tp jgn pecaya sgt kadang betul kadang tak Kalau betul tu kira nasib je Nk tahu jantina kena scan tp scan pun ada yg tk nmpk So tggu jala smpai beranak dah komfem2 nmpk seketul Beli baju putih dulu da keluar bru beli lagi ,beli online je skrg ni senang hntr dpn rumah

saya waktu mengandung kawan² tegur pusat saya terkeluar,. semua kata anak laki.. saya mula² tak percaya juga.. akhirnya keluar lelaki.. hahaha betul..tapi ada juga kawan pusat tak keluar,tapi anak lelaki juga.. 👍

Mitos bergantung pada pusat mommy"sendiri sy dah 2x mengandung tak terkeluar pusat tu baby girl & baby boy skrg tengah mengandung anak ke 3 dah 33week

mitos sangat, saya baby boy pusat bebiasa je.tak ada lak terkeluar even ada org bandingkan dia dgn saya but nvrmind. lain badan lain situasi dia

Saya mengandungkan dua2 anak perempuan, dua2 pusat terkeluar sis 😆 orang kata ibu mengandung pusat terjojol ni cantik anaknya 😉

Bergantung pada pusat mom jugak ..Sya 3 ank semua dlm je ..ni pun dah mengandung yg ke4 dlm jugak 34w skrg

mitos.. ank pertama girl & kedua boy pusat biase je. ketiga girl perut mmg nmpk besar sikit pusat tkeluar.

sis ada 6 org ank lelaki dan perempuan,pusat dalam saja x timbul pun.. mitos tu x betul sgt

Mitos... now sy dh 8 buln scan bby boy x de lak pusat sy terkeluar maintn je ok mcm biasa.. 😁

8mo ago

sama sis

mitos..kenapa masih ada yg suka tilik menilik fizikal utk tentukan baby tu baby apa ye..