Benjol di kepala selepas lahir

Saya nak tanya.. anak saya ada benjol di kepala bila tekan lembik. Benda ni dah ada sejak lahir lagi. Ada tak mommy yang anak dia pernah ada . Boleh share petua2 nak bagi surut cepat tak ?

Benjol di kepala selepas lahir
5 Balas

Lembik ada kelenjar ke x..baik refer doc dlu,anak saya dulu pun ada jgk tp kecik je..doc ckp klu xmembesar xpe xde masalah,nak buang boleh xnak buang pun xpe..tapi klu membesar tu yg ada masalah..

Puan ada cuba tanya Dr dekat tempat puan bersalin tak? Nanti cuba puan refer balik dekat hospital puan bersalin tu. Semoga dipermudahkn 🙏🏽

Puan dah pergi ke klinik ke belum ya? Saya sarankan pergi ke klinik terlebih dahulu ya

Anak sis dah ok ke atau makin membesar benjol tu btw anak saya pun kena mcm ni

10mo ago

Alhamdulillah syukur.. Boleh saya tau sbb apatu ye? Saya tengah tunggu nak refer ke pakar

lebih baik sis refer doktor