czer

Saya nak tanya.. Agak2 berapa hari kena duduk wad selepas czer ye? -2 lepas czer tu kita kena pakai pad yg bertali ke? -3 kena mkn apa supaya luka jahitan kita cepat sembuh ye? Atau ade ubat2 yg bole cepat sembuh ke? Tq atas komen.. #firsttimeczer

12 Balas

Saya czer... Pakai pad biasa je...Dalam masa 24 jam x demam n dah kentut , bngun n buang air n baby ok... Saya n baby dh boleh balik ... Contoh dulu sy bersalin pukul 1 am .. Then tido 1 mlm... Esoknya tu sy discharge... Ikut ketahanan bdn ibu jugak sis... 😇