czer

Saya nak tanya.. Agak2 berapa hari kena duduk wad selepas czer ye? -2 lepas czer tu kita kena pakai pad yg bertali ke? -3 kena mkn apa supaya luka jahitan kita cepat sembuh ye? Atau ade ubat2 yg bole cepat sembuh ke? Tq atas komen.. #firsttimeczer

12 Balas

Sy pnh cezer hri tu stay ward 3 hari, doc mmg akn pntau setiap hari nk tengok luke dh kering or belum...sy pkai ped overnight jer sbb xpndai pkai pad yg bertali tu, tp sehari selepas operate la, sbb hari operate tu mmg x larat nk bgun lngsung...pad pn nurse yg tlong salinkn mlm tu sbb sy operate tghhari...mmg dlm 6 jam after operate kite taleh bgun pn...sy mkn ikan haruan nk cpt baik luke tu...tp Allahualam, sbb ad yg ckp ikan haruan xelok mkn...tp sy mkn alhamdulillah xjd pape...