Baby anemia

Saya nak tanya ade tak ibu2 sini ade pengalaman baby anemia ..boleh tau macam mana penjagaan die..saya baru tau masa anak saya baru 11 bulan ni..sebab susah makan dan tak nampak nafsu nak makan tu ..

1 Balas

Hi mommy. Nak tanya. Puan bawa check di kk ke then tahu anemia? Ke ada simptom yg blh tahu sebelum tu?

3y ago

Okay puan. Saya tk pernah tahu ada budak dah kena anemia. MasyaAllah. Sb dlm fmly saya pun ada juga kena anemia tp dewasa dan orang tua. Tq perkongsian, Puan. Moga anak ada selera makan dan sihat selalu begitu juga dengan puan dan keluarga yang lain ya. Aamiin 🤲🏻 Maaf tk dpt mnjawab persoalan. Moga mommy lain yg ada pengalaman dpt share pada puan ya.