Mohon pengalaman mommies yang pernah guna Khidmat confinement lady

Saya nak tanya ada x CL y boleh jaga kita ikut apa y kita perlu saja? Sbb bnyk pakej y sy survey semua ada mcm² servis sprt sauna, mandi herba bagai. Saya akan bersalin czer jd saya mungkin hanya perlu urutan badan, bantuan urus mndikan baby, masakan berpantang. Kalau ada area Selangor boleh share?

2 Balas

awak bley pm CL yg awak nak tu n bgtw pakej ape yg awak nak.. klu ade pakej CL tu yg awak xnak, awak bley deal dgn dye balik.. mcm sye x nak sauna & tangas, CL ganti ngn bnde lain.. tp hrga masih sme.. ikut budi bicara CL tu..

1y ago

Ok, tq sis. 1st time nak guna CL sbb mak dah berumur

awak cari kat fb bidan area awak sis. kadang bidan kampung ni senang sikit nak deal daripada bidan yang dari agensi ni. sy pantang pun deal dengan bidan kampung, dia urut dan mandikan anak je.

1y ago

Ooo ..bidan kampung pun boleh ye. tq ats cadangan :)