Confinement Lady

Salam momy, nak tanya. Sy tgh survey CL, Nak tnya, benda yang penting/ utama perlu ada dalam pakej nya? Urutan ape yang diperlukan ?. Terima kasih .

1 Balas

saya pun tengah survey pakej berpantang. lps tu, Setelah survey dan tanya pengalaman family n friend yg berpantang, saya prefer berurut shj dgn tukang urut. yg lain, saya tak selesa berlamaan dgn org luar di waktu saya nak berehat dan bonding time dgn baby. nak bermanja dgn suami jgk. haha. tungku blh buat sendiri/ suami bantu guna hot pad. mandian herba saya beli gel bidara limau purut madu tu, dah biasa guna. tangas saya tak selesa sbb masih berdarah nifas. prefer buat lps nifas kering. pilis param bagai tu guna losyen afiyat. Bengkung nnt blh pakai sendiri, adik ajar. Suami nak masakkan masakan semasa pantang. saya dh buat senarai resipi.