Botol susu

saya nak tanya ada tak ibu2 dlm group ni anak taknak menyusu pakai botol? saya nak mula kerja dah dan2 anak taknak guna botol tp sebelum ni okay je. ape patut saya buat ye? Da try puting pigeon, doktor baby. Dia tolak

1 Balas

Anak kedua saya , pun sama lepas bersalin kan dia memang saya menyusu sampai habis pantang lagi tak putus pastu terus nak try la bagi botol tapi dia tolak guna lidah puas juga paksa Last saya buat keputusan behenti kerja Now alhamdulillah 2tahun saya menyusu badan dan sekarang dia stop sendiri