baby najis berdarah

hi saya nak tanya ada tak ibu ibu pernah alami baby najis ada lendir darah? anak saya dah 2x najis dia ada lendir darah. dah bawa klinik doktor kata kalau hari hari ada keluar lendir darah yang banyak kena bawa hospital. tapi yang ni dia kata tak perlu risau. tapi masih risau 😩 baby baru 42hari

1 Balas

bb mnum ssu pe

2y ago

itu lah. 2x pergi klinik. 2x doktor lain yang check dia kata normal. kita yang risau. kena monitor je doktor kata kalau banyak spot darahnya dan hari hari ada keluar kena pergi hospital terus