Cirit keluar lendir berdarah

Salam mommies, saya nak tanya. Dkt sini ada tk mommies yg berpengalaman baby 3 bulan cirit keluar lendir ada darah? Bulan ni dah msuk bulan kedua anak saya cirit keluar lendir ada darah. Masa baby 2 bulan pernah warded sbb cirit yg sama, doc check darah baby semua ok tp result najis je smpai skrg belum tahu. Jadi nk tanya, ada ke mommies mengalami pengalaman mcm saya?

3 Balas

klau darah fresh n merah tu normal kte doc sbb Luka kt lubang buntut.klau darah itam tu ada masalah.

1y ago

masalah apa ya?

sis pergi hospital ke hilang lendir darah tu?

try cek kt klinik lain ke..