Due 14/1/2023 (37w4d) Tanda bersalin

Hi, saya nak tahu tanda bersalin antaranya apa ya? sebab saya dah start rasa macam tak selesa macam ngilu di pungung, pingang sakit, and selalu jadi malam je. keputihan banyak juga tapi selalunya tiap pagi. tapi takda darah lah. and selalu berdebar, saya excited nak jumpa baby tapi takut macam macam fikir 🥲 #firs1stimemom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Keluar je darah atau air ketuban terus pergi hospital. Contraction tu kena kira selang 5/10min camtu. Kalau sakit je darah or air ketuban tak keluar tunggu je kat rumah dulu.

1y ago

Awak dah bersalin ke? Saya skrg 38w3d, tanda2 je tapi gitu jela hahaha baby macam selesa je. Sesak nafas dah skrg. Due saya 23/1 ni tapi tula taktau keluar bila 🥲

mg dpmudah segalanya .aamiin

1y ago

sm2 kasih .. 🫶🏻