Tiap2 hari pening kepala Dan sakit kepala week 11

Saya Nak nangis sekarang disebabkan pregnant saya x boleh kerja sebb pening kepala Dan muntah x selera makan berat saya pun turun satu kilo saya sgt sedih kah rumah tiada org boleh berbual Dan x semangat Nak buat apa2 plus sekrg virus banyk I pun x visit rumah saudara saya mcm mana saya rasa negative Benci proses pregnancy Nak cepat habis sakit Dan pening kepala sampai saya x boleh tahan I already lost myself not me anymore #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

same here. I pn 11 week. muntah teruk smpai kena tahan wad sbb dehydration. I amek unpaid leave sbb takleh kerja. kita kena positif n kuat untuk baby sis. kalau kita sedih nanti baby dlm perut pn tak happy. duduk rumah Cuba baca novel ke dgr lagu or VC dgn family n kwan2

2y ago

U r so strong 💪 but I still very negative because I can’t kerja then kah rumah seorg je pun pening kepala I muntah pun sampai air masam keluar sgt pedas Dan Masam 😮‍💨 x boleh tahan I felt like I am not me anymore no any power to do what I want to do Sentiasa pening kepala x boleh focus