Lendir merah

Saya nak minta pendapat , perlu pergi hospital terus tak kalau keluar lendir merah tapi masih rasa gerakan bayi lagi dan petang tadi 2 kali juga rasa sakit pinggang

2 Balas

Emm macam sy 38m 2hari keluar lendir merah. Tapi pergi pac semalam, doc check takde bukaan pun lagi 😭 doc suruh balik rumah dulu.

5mo ago

Sy dah admit ward harini. Pg tadi air ketuban leaking non stop. Check bukaan dah 2cm

sis pergi ke hospital terus Klau dah keluar darah mcm tu,dah berapa week dah tu,

5mo ago

tu tanda nak bersalin dah tu,