BABY MINUM MULTIVITAMIN

Saya nak minta pendapat moms , anak saya 9 bulan kerap sangat sakit like batuk & selesema mudah sangat terjangkit .. boleh tk saya bagi dia minum multivitamin seawal 9 bulan ? APPETON BABY DROP

1 Balas

baby memang kerap sakit sebab imuniti dorang tak sekuat kita sis. Saranan saya sebelum bagi kat anak, cakap dan tanya kat nurse atau doktor dulu. Dorang lagi tahu sesuai ke tak kalau kita nak bagi multivitamin ni.