Masalah buasir terkeluar

Saya nak masuk 37 minggu dan terkena buasir yang terkeluar. Saya cuma ingin bertanya apabila terkeluar adakah saya perlu memaksa buasir tersebut masuk ke dalam dengan menekan dan menolak ke dalam atau makan ubat buasir dan sapu ditempat tersebut dan menunggu untuk kecut? Saya ada cuba masukkan tapi seperti tak boleh dan sakit.

1 Balas

seeloknya tolak masuk balik sbb bila lama kat lua nanti dia lg susah nk masuk....kalau bab ubat xpastu kena tanya doc ubat apa yg boleh ambil utk buasir