Baby tak menjadi ❤️‍🩹Allah lebih mengetahui

Saya nak luah/kongsi disini. 1 april saya scan tahu saya pregnant 5 weeks nmpak kantung. Mggu ni 7 weeks. Pergi scan. Dr cakap maybe ectopic pregnancy…. Katanya dh ada heartbeat. Saya seronok mashaAllah.. walaupun masih risau takut bby ada luar rahim. Then pergi hosp. Tba2 Dr scan atas dan bawah cakap rahim kosong. Takda kantung . And x nampak bby. Upt yg buat kt hosp 2x came back negative. Allah.. saya masih tak puas hati+confuse. Lpstu td tu saya pergi klinik yg 1st saya scan yg nampak kantung tu, dia cakap rahim mmg kosong dh. Dia syak baby x menjadi. And dalam rahim tu nampak macam ada blood. So dr cakap dia suspect kantung tu mengecut and x sempt jd baby…. Allahuakbar luluh hati saya… tapi Allah lebih mengetahui. Doakan saya semua smoga ada rezeki di masa hadapan. 🥺❤️‍🩹#firstbaby #bantusharing

2 Balas

allah. sama dengan saya.. sedih lagi 1st baby jugak.. mungkin ada hikmah🥲 sabar ye sis. yang penting perlu pantang 2 weeks jugak

2y ago

InshaAllah ada rezeki kita lepasni. Aamiin. Baik sis. Thank you ❤️

Allah akan ganti yg lebih baik lepas ni utk awk ❤️

2y ago

InshaAllah Aamiin. Terima kasih sis ❤️🤲🏻