Bersalin di hospital kerajaan

Saya nak double confirm, bolehkan kalau kita checkup di klinik swasta kemudian kita bersalin di hospital kerajaan? Kena buka buku pink kk juga ke? Sebab sekarang dah 34weeks. Takut nanti hospital kerajaan tak terima. Dua anak sebelum ni fully kerajaan #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

14 Balas

boleh xde masalah awk..dlu sy checkup swasta..bila ada prob dgn kandungan dorg tendang ke gov😪

8mo ago

tulah..duit xberapa ramai masa tu..cek kat pusrawi je...br leaking je dia da tendang p gov🤭