Buku pink swasta dan giv

Saya nak buka buku pink di klinik swasta tapi klinik swasta kata perlu juga buka buku pink di klinik government. Boleh share tak pengalaman u guys ?

5 Balas

Mesti ade sbb knp swasta suruh buka buku pink di gov.. Sbb sy sendiri pon doktor swasta awl lg tolak sy utk buka buku di gov sbb ade history apa smua.. Even kita berduit dan mampu nk bersalin di swasta.. Ade kes tertentu swasta akn tolak kita ke gov.. Sbb tu la better buka di gov.. Cmtu la.. Kalau awk xde mslh pape.. Buka la di swasta.. Then awk nk bersalin di gov pon boleh.. Tp 1 perkara awk kne tahu buku di swasta x sedetail di gov