Buku pink

Hye guys.. sy nak tye la kalau da buka buku pink di klinik swasta.. perlu ke sy buka buku pink di klinik kesihatan juga? Boleh cadangkan dan bagi pnjelasan tak.. #pleasehelp

5 Balas

Mcm saya. Checkup swsta. Tpi buku pink kena buka di kerajaan. Sbb swsta tkde buku pink. Swasta cuma ada kad mcm buku tu je. Swsta tk detail mcm kk.

1y ago

Haah dedua. Sbb kk tu tk detail. Kadang dyeorg tk scan. Swasta dy scan setiap kali Check up.

Buku pink tu untuk ada rekod awk dengn kerajaan . Kalau nnti emergency nk bersalin kalau tkde buku pink tu susah. Sbb tkde rekod..

kalau nk bersalin d gov, mmg kena buka buku d kkia jugak

Yang saya tahu sama saja buku pink

Tiada beza mana buku pink dibuat