chlymidia disease

Saya nak bertanya, Klimidia sy belum sembuh slps 2 mggu, dan skrg berlaku sakit tekak dan dada pun sakit,malah kemaluan sy juga sakit dan perih dalam vagina,kaki sy juga nyeri disbbkan dari vagina sy,adaka itu semakin teruk dan apa perlu sy buat skrg utk mereda kan sakit pada vagina? apa ka pendpat kamu yang bole sy tau.. tq yah

1 Balas

2 minggu & dah habiskan antibiotik? Kalau dah complete dose antibiotik & masih tak baik better puan jumpa semula Dr yang merawat. Semoga dipermudahkan🌹

3y ago

iya puan, semoga dipermudahkan dan sy cepat sembuh,amen.. dan harap tiada apa2 penyakit kanser,amen..tq puan telah membalas sy..