Susu menitik sampai bagi kesan pd bra

Hi mommy semua. Susu badan sy selalu leaking pastu lama2 tinggalkn kesan pd bra. Nak minta petua/cara untuk hilangkn kesan mcm tahi lalat tu dekat bra, ada tak? Maaf kalau soalan sy ni tak patut ditanya. Skrg sy dah guna washable breast pad. Kesan tahi lalat pd bra tu masih ada, dah try rendam dekat clorox masih sama jugak.

2 Balas

Hai.. awk try rendam dgn cuka mkn tgok.. titis dkt tmpat tahi lalat tu dlm bberapa jam n basuh pstu rendam dgn sabun baju semalamam..

Hai. rendam clorox lama, air jangan banyak sangat atau guna varnish

1y ago

Alhamdulillah