Saya fully check up di swasta, xdak buku pink, boleh ke checkup baby kuning di kk?

Saya mmg xbuka buku pink di kk, dan planning bersalin di swasta jugak so lepas baby lahir , boleh ke check up mcm kuning dan lain2 di kk biasa?

3 Balas

Sama dgn sy, xbuka buku pink di kk & mmg check-up di klinik swasta & plan bersalin di hospital swasta juga.

call klinik berhampiran dgn u. sbb lain klinik lain procedure

Swasta xde buku rekod pemeriksaan ke?

2y ago

Kawan saya pun ada nak buat camni. Rasanya boleh. Cuma kena call kk tu dulu untuk inform dan buat appointment