ADA POTENSI SANGKUT GDM?

Saya minum air gula 28w hari tu. Alhamdulillah doc kata normal. Sebelum minum, 4.1. Dah minum, 4.6. Adakah lepas ni, sepanjang minggu sebelum melahirkan, akan ada potensi sangkut gdm? risau kalau sangkut sebab xcontrol makan dah lepas tahu result doc kata normal. Now dah 30w.#ingintahu

1 Balas

kalau berat naik mendadak kena repeat lagi. contoh 2w naik 2kg.

2y ago

haah, betul. sebab tu ada yang sampai 2-3kali minum air gula kan.