Family planner

Saya merancang dgn mengambil suntikan 1bulan..saya nak tanya kenapa saya kerap datang haid setelah saya menerima suntikan perancang..1bulan sampai 2 @ 3 kali saya datang haid dengan kitaran 7hari atau 10hari..kadang2 datang haid sampai 1bulan Non stop haid saya.Saya takut penyakit lama saya kembali lagi.

2 Balas

sy ambil depo. dtg haid selama 5 bln nonstop. sy stop terus. tu tandanya bdn kita xsesuai dgn suntikan depo

1 bulan? bkn 3 bulan ke? depo mmg ganggu hormon haid

2y ago

sy stop depo dh 3 bln lebih.. sampai skrg period masih belum normal