saya dah sebualan tak datang haid kenapa ya?sebb 4 hari yang lepas banyak keluar keputehan

saya nak tanya kenapa saya tak datang haid 1bulan

saya dah sebualan tak datang haid kenapa ya?sebb 4 hari yang lepas banyak keluar keputehan
2 Balas

Tanya doktor la kenapa tak datang haid, doktor boleh check. Tanya sini, kami pun taktau sebab apa. Nak tau pregnant ke tak, check upt. Perihal keputihan tu, tengok lah warna, kekerapan, texture mcm mana. Bau ke tak, gatal ke tak. Boleh bgtau doktor.

baru ini saya asma